Δασκαλοπούλου: «Το θέλαμε περισσότερο»

Την γκαρντ  του Πρωτέα Βούλας, Βάσω Δασκαλοπούλου φιλοξένησε η εκπομπή "Γυναικείο Μπάσκετ" του Inside Κ.Α.Ρ.Web Radio με τους Θωμά Βασιλάκη και Μάριο Περδικάρη
Δασκαλοπούλου: «Το θέλαμε περισσότερο»

Την γκαρντ του Πρωτέα Βούλας, Βάσω Δασκαλοπούλου φιλοξένησε η εκπομπή "Γυναικείο Μπάσκετ" του Inside Κ.Α.Ρ.Web Radio με τους Θωμά Βασιλάκη και Μάριο Περδικάρη και μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Το παιχνίδι φάνηκε ότι ήταν για πολύ γερά νεύρα και ευτυχώς ήμασταν εμείς οι νικητές στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες και προετοιμασμένες για αυτό το ματς. Σίγουρα ήταν ένα ματς για γερά νεύρα , αλλά ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να πάει σε δύο παρατάσεις. Ήταν μια μεγάλη αναμέτρηση με μια σπουδαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς είχαμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και μπήκαμε μέσα τόσο διψασμένες για αυτό το παιχνίδι που φάνηκε στο τέλος ότι το θέλαμε περισσότερο».

Για το ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στη περιφέρεια:

«Ένα τέτοιο παιχνίδι έχει μεγάλο άγχος , θέλεις να παίξεις καλά για την ομάδα και να βάλεις όλα τα καλάθια, αλλά υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση εσωτερική που κάποιες φορές δεν σε βοηθά με αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι η δική μας περιφέρεια να μην είναι τόσο εύστοχη. Παρόλα αυτά βρήκαμε λύσεις και τις λύσεις αυτές τις έδωσε ο πάγκος και σίγουρα ο προπονητής μας που είναι ο υπεύθυνος για αυτή τη νίκη».

Για το αν η νίκη αυτή τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια:

«Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα υπόλοιπα δυνατά ματς που θα ακολουθήσουν. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η ομάδα ήθελε ένα δυνατό παιχνίδι γιατί έχει δείξει η ομάδα ότι θέλει δυνατούς αντιπάλους για να τρέχει και να παίζει σπουδαίο μπάσκετ και αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ένα παιχνίδι ψυχολογίας που το ήθελε όλη η ομάδα».

Για το αν αλλάζει τους στόχους της ομάδας αυτή η νίκη:

«Στόχος παραμένει η τετράδα. Νομίζω κανένας δεν μπορεί να πει ότι είμαστε μια ομάδα που θα πάει να πάρει το πρωτάθλημα, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Η νίκη αυτή δίνει άλλη διάσταση στα επόμενα που θα ακολουθήσουν, αλλά είναι τόσο μεγάλο το πρωτάθλημα που κανένας δεν ξέρει ποιος θα είναι στο τέλος ο πρωταθλητής».

Για το αν κοιτούν το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μια σκέψη που περνά από όλους το ματς με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο, όμως βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δεν έχουμε πάει ακόμη σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούμε να πάμε, υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ που πρέπει να το κερδίσουμε και πρέπει να κάνουμε μια εξίσου καλή εμφάνιση και μετά να ακολουθήσει το ματς με το Ελληνικό το οποίο πάλι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το αν υπάρχουν διαφορές ή ομοιότητες του ματς της Κυριακής με αυτό του ημιτελικού στον Βόλο:

«Προετοιμαστήκαμε αρκετά για αυτό το παιχνίδι κι αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο ήταν η ψυχολογία, κάτι στο οποίο έδωσε μεγάλη βαρύτητα ο προπονητής μας και μας προετοίμασε να μπούμε με πάθος και θέληση για τη νίκη. Σε αυτό το κομμάτι βοήθησε πάρα πολύ η κερκίδα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν όλοι εκεί και μας στήριξαν. Με το περυσινό παιχνίδι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, απλά εμείς επειδή παίζαμε μέσα στην έδρα μας έπρεπε να προφυλάξουμε το σπίτι μας γιατί είναι δεύτερο σπίτι για μας η Βούλα και το άγχος ήταν λίγο περισσότερο σε σχέση με πέρυσι».

Για το αν τις ιντριγκάρει να παίξουν Ευρωπαϊκό ματς:

«Κάθε αθλητής θέλει να παίζει στην Ευρώπη. Βέβαια λόγω των οικονομικών προβλημάτων των ομάδων τα τελευταία χρόνια δεν το έχουμε δει. Στόχος του Πρωτέα είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και νομίζω ότι επειδή αυτή η ομάδα έχει όραμα κάποια στιγμή θα το κάνει. Θα είναι ευλογημένοι όσοι παίξουν σε αυτή την ομάδα γιατί έχει υπέροχο προπονητικό τιμ, έχει ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα κι έχει έναν αξιόλογο Πρόεδρο τον κύριο Χρήστο Βασιλειάδη ο οποίος ανά πάσα στιγμή βρίσκεται δίπλα μας και νομίζω αυτό είναι το πιο υγιές για αυτή την ομάδα».

ΗΧΗΤΙΚΟ

ΒΑΣΩ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ by Insidesports Gr on Mixcloud

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ - Live Radio

Ονόματα αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας
δεν βρίσκουν απλά δουλειά... Κάνουν καριέρα...


 • Μιχάλης Τσόχος
  GAZETTA - OTE TV
 • Γιάννης Θειακός
  ΜΕGΑ CΗΑΝΝΕL
 • Λίνα Ροδίτου
  ΣΚΑΙ
 • Γιάννης Ράνιος
  ΕΡΤ
 • Σωτήρης Κωσταβάρας
  ΣΠΟΡ FΜ - OTE TV
 • Κώστας Μπάκος
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τάσος Νικολόπουλος
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Κώστας Μιαούλης
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Διονύσης Δεσύλλας
  ΣΠΟΡ FM
 • Μαρία Ζαφειράτου
  ΣΠΟΡ FM
 • Βαγγέλης Νερατζιάς
  ΣΠΟΡ FM
 • Άρης Ασβεστάς
  ΣΠΟΡ FM - SDNA.GR
 • Βασίλης Βαρδάκας
  EΚΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥ Key-Book
 • Ορέστης Κατσαρέας
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τζούλια Κοφίτσα
  Νovasports
 • Βάιος Τσούτσικας
  ΣΠΟΡ FΜ

Περισσότερα


Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php5.3.2//lib/php') in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33