Τριανταφυλλίδης: «Αποτυχημένος ο Εθνικός σχεδιασμός για το Beach Volley»

Ένας από τους καλύτερους βολεϊμπολίστες όλων των εποχών στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του inside ΚΑΡ web radio
Τριανταφυλλίδης: «Αποτυχημένος ο Εθνικός σχεδιασμός για το Beach Volley»

Ένας από τους καλύτερους βολεϊμπολίστες όλων των εποχών στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του inside ΚΑΡ web radio και στην εκπομπή inside Match BAll με τον Γιάννη Μιχαλάκη, δίνοντας μια απολαυστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική ομάδα, μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα της volleyleague, αλλά και για την Εθνική ομάδα ανδρών και γυναικών.

Παράλληλα μίλησε για το αγαπημένο του παιδί… το Beach Volley αναφέροντας σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν το άθλημα, και παράλληλα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο «εθνικός σχεδιασμός» της Ομοσπονδίας για το άθλημα έχει αποτύχει πλήρως.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στην εκπομπή insideMatchBAll:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι υποχρεωμένος να τα χωρέσει, δεν νοείται ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, να μην μπορεί να χωράει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι υποχρεωμένη μια ομάδα που σέβεται τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί και στα δυο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει και το κάνει. Είναι φυσιολογικό και ο αποκλεισμός από το League Cup και οι δυο ήττες που έχει κάνει μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και όλα είναι πιθανά. Στο Champions League είναι δύσκολο να διακριθείς, γιατί τα μπάτζετ είναι άλλα, πιο μεγάλα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να μείνει στην κατηγορία. Έπρεπε να εξυγιανθεί η ομάδα πλήρως. Να κτιστεί η ομάδα με υγεία, από τη βάση της. Το έλεγα από πέρυσι τον Δεκέμβριο, πριν φύγει ακόμα ο Στέλιος Καζάζης. Σαν ομάδα πάντως φέτος, έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, μερικά από αυτά θα μπορούσε να τα πάρει και να μην είναι σε αυτή τη θέση. Είναι υπολογίσιμη ομάδα. Κανείς δεν πάει να παίξει με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι θα πάω απλά και θα κερδίσω. Έχει καλούς Έλληνες παίκτες, οι ξένοι ωστόσο δεν έχουν δείξει ακόμα αμφισβητούνται. Δεν ξέρω ίσως να είναι νωρίς ακόμα. (για την κίνηση του Ηλία Μιχαλαριά). Ήταν μια γενναία κίνηση, οι άνθρωποι μπήκαν μπροστά και έχουν βοηθήσει και ηρεμήσει την κατάσταση».

Για το Μπιτς Βόλεϊ: «Λάθος ο εθνικός σχεδιασμός, εκ του αποτελέσματος. Δεν γίνεται να μην είναι στον σχεδιασμό οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης, οι οποίοι έφεραν την μεγαλύτερη επιτυχία στο ανδρικό Beach Volley. Ποιος εκπόνησε αυτόν το Εθνικό σχεδιασμό; Έχοντας πάρει τα δεδομένα της Βραζιλίας, ωστόσο εκεί η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την Ελλάδα. Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες αθλητές που ανταγωνίζονται, αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Στον Εθνικό σχεδιασμό υπάρχει και η Εθνική ομάδα γυναικών, με την Βίκη Αρβανίτη και την Πέννυ Καραγκούνη, τα αποτελέσματα τους στον πρώτο κύκλο του σχεδιασμού είναι τα χειρότερα της τελευταίας 20ετίας. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν ο Εθνικός σχεδιασμός έχει αποτύχει, μέχρι αυτή την στιγμή. Πρέπει κάποιοι να προβληματιστούν και να αλλάξουν κάτι. Όλοι μας είμαστε δίπλα τους, ωστόσο ο Εθνικός σχεδιασμός είναι 100% αποτυχημένος. Το να στέλνουν σε δικαστήριο τον Κοτσιλιάνο είναι αφορισμός! Ευτυχώς το πήρανε πίσω. Θα ήταν αδιανόητο να συμβεί. Η ΕΟΠΕ μας βλέπει ανταγωνιστικά και δεν θα έπρεπε. Θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε. Δεν μπορείς να το δεις ανταγωνιστικά».

Για τις Εθνικές ομάδες: «Πρέπει να συμμετέχουμε στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Ας μην μιλάμε για διάκριση. Το θέμα είναι να είμαστε παρόντες! Για τις γυναίκες πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ πιο δύσκολη η διάκριση».

Ακούστε όλη την συνέντευξη που έδωσε ο παλαίμαχος άσος στο inside ΚΑΡ web radio.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ by Insidesports Gr on Mixcloud

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ - Live Radio

Ονόματα αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας
δεν βρίσκουν απλά δουλειά... Κάνουν καριέρα...


 • Μιχάλης Τσόχος
  GAZETTA - OTE TV
 • Γιάννης Θειακός
  ΜΕGΑ CΗΑΝΝΕL
 • Λίνα Ροδίτου
  ΣΚΑΙ
 • Γιάννης Ράνιος
  ΕΡΤ
 • Σωτήρης Κωσταβάρας
  ΣΠΟΡ FΜ - OTE TV
 • Κώστας Μπάκος
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τάσος Νικολόπουλος
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Κώστας Μιαούλης
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Διονύσης Δεσύλλας
  ΣΠΟΡ FM
 • Μαρία Ζαφειράτου
  ΣΠΟΡ FM
 • Βαγγέλης Νερατζιάς
  ΣΠΟΡ FM
 • Άρης Ασβεστάς
  ΣΠΟΡ FM - SDNA.GR
 • Βασίλης Βαρδάκας
  EΚΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥ Key-Book
 • Ορέστης Κατσαρέας
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τζούλια Κοφίτσα
  Νovasports
 • Βάιος Τσούτσικας
  ΣΠΟΡ FΜ

Περισσότερα


Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php5.3.2//lib/php') in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33