Αποσκίτης: «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Αθηναϊκός»

Ο προπονητής της ομάδας του Αθηναϊκού, Δημήτρης Αποσκίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του InsideΚ.Α.Ρ.Web Radio για το «Γυναικείο Μπάσκετ»
Αποσκίτης: «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Αθηναϊκός»

Ο προπονητής της ομάδας του Αθηναϊκού, Δημήτρης Αποσκίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του InsideΚ.Α.Ρ.Web Radio για το «Γυναικείο Μπάσκετ» και μίλησε για τον ερχομό του στον Αθηναϊκό και την διαδοχή από τον Κώστα Κεραμιδά, τους στόχους της ομάδας, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στις περιπτώσεις των δελτίων των Μέλνικα – Σεμανιάκου και τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων ενώ έδωσε το έναυσμα για τον μεγάλο στόχο του Αθηναϊκού την επάνοδο του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Αυτό που βλέπω είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες ισάξιες και πολύ καλό υλικό όπως και μπάσκετ».

Για το ότι ο Αθηναϊκός απασχόλησε τα Μέσα θετικά και αρνητικά το καλοκαίρι:

«Ο Αθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί γιατί έχει επιτύχει πράγματα πολλά που καμία ομάδα δεν έχει πετύχει. Ο ερχομός των Σουηδών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Είναι κοντά στην ομάδα. Το χτίσιμο έγινε από τον Κώστα Κεραμιδά. Θα διαφωνήσω με την κρίση που λέγεται πως περάσαμε τις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα είχε χτιστεί με συγκεκριμένο σχήμα με ψηλές. Είχαμε σημαντικές απώλειες στην αρχή. Η ομάδα αυτή μέχρι και το Σάββατο δούλευε με την Μελνικα και τη Σεμανιάκου μια διαφορετική ομάδα.

Τις δύο πρώτες αγωνιστικές κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με το Ελληνικό, χάσαμε και είμαστε πίκραμένοι από το τελικό αποτέλεσμα, στον Πρωτέα είχαμε μια καλή παρουσία για 28λεπτά. Είναι μια ομάδα καινούρια ο Αθηναϊκός, θα θέλαμε τα ντέρμπι λίγο αργότερα, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το ένα από τα δύο. Δεν θέλω να μπω στο παρασκήνιο. Η ομάδα είχε μια διαβεβαίωση ότι θα ήταν αυτή που προπονείται μέχρι και δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπήρξε η ρητή διαβεβαίωση από την ομοσπονδία ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία.

Με τον Κώστα Κεραμιδά είχαμε μια επαφή στον Σπόρτιγκ, υπάρχει ένας μεγάλος σεβασμός προς το πρόσωπο του. Σε φιλοσοφία είμαστε κοντά και οι επιλογές του Κεραμιδά είναι μια καταπληκτική ομάδα. Η ομάδα δεν έχει απομακρύνει καμία παίκτρια, όλες είναι κοντά μας.

Βρήκα μια άκρως επαγγελματική ομάδα, έναν πρόεδρο τον κύριο Οίκστρομ που λύνει όλα τα προβλήματα, όλοι πληρώνονται στην ώρα τους και ένα τιμ πολύ δυνατό. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματική».
Για τους στόχους της ομάδας:

«Θα πάμε παιχνίδι , παιχνίδι, υπάρχει ένα καλύτερο σύστημα διεξαγωγής φέτος και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον ερχομό των αδερφών Ντάνου και την παρουσία Οίκστρομ - Χαρδαλιά:

«Η πρώτη μεταγραφή του Κεραμιδά ήταν η μεταγραφή των αδελφών Ντάνου, ότι με την προσωπικότητα του κατάφερε πρώτα να πείσει τα αδέρφια και μετά τον πρόεδρο Οίκστρομ να έρθουν στην Ελλάδα.

Ο κ. Χαρδαλιάς έχει πάντοτε μια μεγάλη ζέση για ότι αφορά τον Δήμο , ο Αθηναϊκός είναι παιδί του. Ξυπνάει και κοιμάται με την εικόνα του Αθηναϊκού. Κάνει πολλά πράγματα για τον Δήμο είναι άνθρωπος του αθλητισμού και το αποδεικνύει καθώς πρόσφατα εγκαινίασε δύο ακόμη αθλητικούς χώρους, είναι καλό που τον έχουμε στον Βύρωνα».

Για το θέμα των γηπέδων και τις αδειοδοτήσεις:

«Η ευθύνη βαραίνει τις ομάδες και τους Δήμους , είχαν παράταση τα γήπεδα ως το τέλος Δεκεμβρίου γιατί δεν έγιναν οι αλλαγές το καλοκαίρι;

Δεν θα ρίξω ευθύνη στο κράτος ούτε στην ομοσπονδία, υπήρχε χρόνος. Εγώ το λέω από την πλευρά των ομάδων αφού το ξέραμε το πρόβλημα γιατί δεν το λύσαμε. Ευτυχώς στον Βύρωνα ο κ Χαρδαλιάς ασχολήθηκε πολύ, στον Βύρωνα έπαιξε άλλωστε και η Εθνική».

Για την Εθνική Γυναικών:

«Είναι μεγάλη υπόθεση ότι έχουμε ήδη την πρόκριση , ο Δικαιουλάκος έχει τον χρόνο και το υλικό , είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και θα πάει καλά. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα».

Για την Ευρώπη:

«Ο στόχος του Αθηναϊκού είναι παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Εντυπωσιάστηκα όταν ήρθα και έψαχνα να δω αν αγωνίζεται κάποια ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και έμαθα ότι δεν ήταν καμία».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη όπως αυτή δόθηκε στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ by Insidesports Gr on Mixcloud

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ - Live Radio

Ονόματα αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας
δεν βρίσκουν απλά δουλειά... Κάνουν καριέρα...


 • Μιχάλης Τσόχος
  GAZETTA - OTE TV
 • Γιάννης Θειακός
  ΜΕGΑ CΗΑΝΝΕL
 • Λίνα Ροδίτου
  ΣΚΑΙ
 • Γιάννης Ράνιος
  ΕΡΤ
 • Σωτήρης Κωσταβάρας
  ΣΠΟΡ FΜ - OTE TV
 • Κώστας Μπάκος
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τάσος Νικολόπουλος
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Κώστας Μιαούλης
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Διονύσης Δεσύλλας
  ΣΠΟΡ FM
 • Μαρία Ζαφειράτου
  ΣΠΟΡ FM
 • Βαγγέλης Νερατζιάς
  ΣΠΟΡ FM
 • Άρης Ασβεστάς
  ΣΠΟΡ FM - SDNA.GR
 • Βασίλης Βαρδάκας
  EΚΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥ Key-Book
 • Ορέστης Κατσαρέας
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τζούλια Κοφίτσα
  Νovasports
 • Βάιος Τσούτσικας
  ΣΠΟΡ FΜ

Περισσότερα


Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php5.3.2//lib/php') in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33