Λιόση: «Φεύγω γεμάτη από το άθλημα»

Η Κική Λιόση συγκινημένη μίλησε για την απόφαση της να αποχωρήσει από το πόλο, την αγαπημένη της Βουλιαγμένη και τις σκέψεις για το μέλλον στην εκπομπή του Inside ΚΑΡ web Radio
Λιόση: «Φεύγω γεμάτη από το άθλημα»

Η Κική Λιόση συγκινημένη μίλησε για την απόφαση της να αποχωρήσει από το πόλο, την αγαπημένη της Βουλιαγμένη και τις σκέψεις για το μέλλον στην εκπομπή του Inside ΚΑΡ web Radio, Inside Aquatics του Μιχάλη Κοντορίνη.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις της:

Για τον τραυματισμό της Τσουκαλά στην αρχή της σεζόν:

«Η Χριστίνα Τσουκαλά είναι ένα από τα πιο βασικά μέλη της ομάδας. Είναι μεγάλο ταλέντο και της εύχομαι να αφήσει εποχή. Ξεκινήσαμε με κάποια τουρνουά, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και εκεί ξεγελαστήκαμε, ίσως πέσαμε σε μια παγίδα ότι το πρωτάθλημα θα είναι εύκολο».

Για το ξεκίνημα της φετινής ευρωπαϊκής πορείας:

«Είχαμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα των ομίλων και στη συνέχεια ήρθε ένα εύκολο χιαστί παιχνίδι. Κάναμε το έργο μας εύκολο γιατί παίξαμε από την αρχή καλά. Φέτος το κάναμε να μοιάζει εύκολο παρόλο που είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα από τις άλλες ομάδες και αυτό δεν μας βοηθάει για τη συνέχεια».

Για τις δύο ήττες στην κανονική περίοδο από Ολυμπιακό:

«Στο πρώτο παιχνίδι ήρθε η ήττα και δεν το πιστεύαμε, θεωρήσαμε ότι ήμασταν καλή ομάδα και δεν θα χάναμε ξανά. Για μένα το πρώτο χαστούκι της χρονιάς, ήταν η δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό γεγονός που μας έκανε να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο. Είμαστε παίκτριες υψηλού επιπέδου και δεν μας απασχολεί το τι λέγανε οι άνθρωποι εκτός του συλλόγου. Μόνο καλό μας έκανε η ήττα αυτή και το αποδείξαμε στους τελικούς, όπου πέρα από το τρίτο παιχνίδι τα άλλα δύο τα πήραμε εύκολα».

Για το ευρωπαϊκόfinal-4:

«Πίστευα ότι ο νικητής του δικού μας ζευγαριού (Βουλιαγμένη-Σαμπαντέλ) θα έπαιρνε και τον τίτλο. Στεναχωρήθηκα αρκετά αλλά έχω πολλές ήττες και νίκες στην καριέρα μου και έχω μάθει να ξεπερνάω τα συναισθήματα, δεν μπορείς να μένεις πίσω, πρέπει να βάζεις στόχους και να κοιτάς το παρακάτω.

Δεν υπήρχε απογοήτευση από τα νέα κορίτσια. Καθώς μάζευαν εμπειρίες για να ανταποκριθούν καλύτερα στο μέλλον. Όσο για το μικρό τελικό ήμασταν καλύτερες από την Έγκερ και δείξαμε ότι θέλουμε το μετάλλιο. Ακόμα και το χάλκινο είναι επιτυχία. Είμαι ικανοποιημένη με την πορεία που κάναμε. Η Σαμπαντέλ ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια κέρδισε το Κύπελλο».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό:

«Στον πρώτο τελικό αρκούσε ένα καλό οκτάλεπτο, έχουμε παίκτριες έμπειρες που στα κρίσιμα λεπτά μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή ενός αγώνα. Στο δεύτερο παιχνίδι στοΛαιμόμπήκαμε ακόμα πιο δυνατά θέλαμε να τελειώνουμε και να μην μπλέξουμε. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω για τη διαιτησία στο δεύτερο τελικό. Όλα λύνονται μέσα στο νερό, ο πιο καλός και πιο δυνατός κερδίζει. Ο τρίτος τελικός ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι γιατί είχε τα πάντα. Για μας ήταν ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά, χωρίς όμως να έχουμε άγχος αφού θα είχαμε ακόμα δύο ευκαιρίες.

Όλη αυτή η αμφισβήτηση και γενικά όλη η περίεργη χρονιά μας οδήγησε να το πανηγυρίσουμε έντονα όλοι όσοι ήμασταν στην ομάδα.

Για το μέλλον της:

«Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα από άλλο πόστο, δεν θα συνεχίσω ως αθλήτρια και οι εμπειρίες που έχω μαζέψει μπορώ να τις προσφέρω σε όλα τα παιδιά που θέλουν να μάθουν και να κάνουν το κάτι παραπάνω. Η Βουλιαγμένη για μένα είναι το σπίτι μου, δεν αλλάζω αυτές τις στιγμές που έχω ζήσει με τίποτα. Εκεί τον αθλητή τον σέβονται τον πονάνε, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω είναι όλα για τον αθλητή, δεν υπάρχει πιο ιδανική ομάδα για να ξεκινήσει ένα παιδί να κάνει πρωταθλητισμό. Πρότυπο ομάδας , όποιος έχει περάσει από αυτό το σωματείο είναι σίγουρα τυχερός».

Για το τι ξεχωρίζει στην πλούσια καριέρα της:

«Οι Ολυμπιακοί αγώνες της Αθήνας που κατακτήσαμε το αργυρό μετάλλιο είναι το πιο πάνω σκαλί, παίζαμε με 15000 κόσμο και αυτό ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα. Και φυσικά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Σαγκάης στο οποίο είχα την τιμή να είμαι και αρχηγός».

Για την Εθνική ομάδα:

«Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλες οι αθλήτριες είναι μεγάλα ταλέντα είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και πιστεύω ότι ακόμα και παιδιά που μπορεί να μην ακολουθήσουν την ομάδα θα είναι σύντομα στην επτάδα και θεωρώ ότι έχουμε πολύ μέλλον. Η Στεφανία Χαραλαμπίδου νομίζω θα λείψει πολύ από την Εθνική».

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ - Live Radio

Ονόματα αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας
δεν βρίσκουν απλά δουλειά... Κάνουν καριέρα...


 • Μιχάλης Τσόχος
  GAZETTA - OTE TV
 • Γιάννης Θειακός
  ΜΕGΑ CΗΑΝΝΕL
 • Λίνα Ροδίτου
  ΣΚΑΙ
 • Γιάννης Ράνιος
  ΕΡΤ
 • Σωτήρης Κωσταβάρας
  ΣΠΟΡ FΜ - OTE TV
 • Κώστας Μπάκος
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τάσος Νικολόπουλος
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Κώστας Μιαούλης
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Διονύσης Δεσύλλας
  ΣΠΟΡ FM
 • Μαρία Ζαφειράτου
  ΣΠΟΡ FM
 • Βαγγέλης Νερατζιάς
  ΣΠΟΡ FM
 • Άρης Ασβεστάς
  ΣΠΟΡ FM - SDNA.GR
 • Βασίλης Βαρδάκας
  EΚΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥ Key-Book
 • Ορέστης Κατσαρέας
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τζούλια Κοφίτσα
  Νovasports
 • Βάιος Τσούτσικας
  ΣΠΟΡ FΜ

Περισσότερα


Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php5.3.2//lib/php') in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33