Παπαθεοδώρου: «Δικαίωση για Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη»

Στο επιτυχημένο έργο των Γιώργου Μπαρτζώκα και Αργύρη Πεδουλάκη στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ
Παπαθεοδώρου: «Δικαίωση για Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη»

Στο επιτυχημένο έργο των Γιώργου Μπαρτζώκα και Αργύρη Πεδουλάκη στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Προσκεκλημένος στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στην αποστολή που έφεραν εις πέρας οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς και της Εθνικής Εφήβων, μιλώντας στους αθλητικούς συντάκτες του μέλλοντος, στάθηκε στη δυσκολία του έργου των προπονητών των «αιωνίων», στον νέο προπονητή της Εθνικής, Αντρέα Τρινκιέρι ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους της ομάδας του για την πρώτη της χρονιά στην Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και στον Τόλη Κοτζιά:

Για τους στόχους της Κηφισιάς, στην πρώτη χρονιά που θα αγωνιστεί στη «μεγάλη» κατηγορία: «Σίγουρα, ο πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας. Όσον αφορά τους παίκτες, σκοπεύουμε να κρατήσουμε έναν κορμό από τη φετινή σεζόν και να ενισχυθούμε με δύο-τρεις αμερικανούς για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τις αναμετρήσεις που θα μας χαρίσουν την παραμονή».

Για το πρόβλημα με το γήπεδο που πιθανότατα θα οδηγήσει στη μετακόμιση της ομάδας στο γειτονικό Μαρούσι, είπε: «Το γήπεδο που χρησιμοποιούσαμε ήταν ένα μικρό κλουβί, στο οποίο καταφέραμε να μείνουμε αήττητοι σε όλο το πρωτάθλημα της Α2. Θα είναι δύσκολο το γεγονός ότι θα φύγουμε από ένα γήπεδο στο οποίο έχουμε μάθει να παίζουμε αλλά η βοήθεια του κόσμου, που θα είναι πολύ περισσότερος, στο καινούργιο γήπεδο πιστεύω πως δεν θα χαθεί».

Για την δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Αργύρη Πεδουλάκη στους πάγκους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα: «Πιστεύω ότι είναι θετικό το πρόσημο και για τους δύο. Πρώτα για τον Μπαρτζώκα που κατάφερε να πάρει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης και να τον διατηρήσει στη θέση του, συνδυάζοντας την περσινή με τη δικιά του φετινή δουλειά. Ενώ, ο Πεδουλάκης ανέλαβε τον Παναθηναϊκό από τον καλύτερο Ευρωπαίο προπονητή (Ομπράντοβιτς) να πάρει το Κύπελλο, που ήταν και ο πρώτος στόχος της ομάδας».

Σχετικά με την αναγνώριση της δουλειάς των Ελλήνων προπονητών τα τελευταία χρόνια, δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο πως είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σε ότι αφορά την παραγωγή προπονητών. Τα παλαιότερα χρόνια δεν είχαμε χειριστεί όπως θα έπρεπε το μάρκετινγκ, όμως τα τελευταία χρόνια και κυρίως λόγω της κρίσης άνοιξαν οι πόρτες για το εξωτερικό στους κόουτς».

Για την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι από την Εθνική Ελλάδας: «Είναι σοβαρός, φιλόδοξος και εργατικός. Δείχνει πως σέβεται τους Έλληνες παίκτες και το μπάσκετ της χώρας μας κι’αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το έργο του πάντως είναι δύσκολο αφού θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολύ καλούς παίκτες για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας αλλά θεωρών πως το timing της πρόσληψής του είναι ιδανικό».

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ - Live Radio

Ονόματα αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας
δεν βρίσκουν απλά δουλειά... Κάνουν καριέρα...


 • Μιχάλης Τσόχος
  GAZETTA - OTE TV
 • Γιάννης Θειακός
  ΜΕGΑ CΗΑΝΝΕL
 • Λίνα Ροδίτου
  ΣΚΑΙ
 • Γιάννης Ράνιος
  ΕΡΤ
 • Σωτήρης Κωσταβάρας
  ΣΠΟΡ FΜ - OTE TV
 • Κώστας Μπάκος
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τάσος Νικολόπουλος
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Κώστας Μιαούλης
  ΣΠΟΡ FΜ
 • Διονύσης Δεσύλλας
  ΣΠΟΡ FM
 • Μαρία Ζαφειράτου
  ΣΠΟΡ FM
 • Βαγγέλης Νερατζιάς
  ΣΠΟΡ FM
 • ’ρης Ασβεστάς
  ΣΠΟΡ FM - SDNA.GR
 • Βασίλης Βαρδάκας
  EΚΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥ Key-Book
 • Ορέστης Κατσαρέας
  Ελεύθερος Τύπος
 • Τζούλια Κοφίτσα
  Νovasports
 • Βάιος Τσούτσικας
  ΣΠΟΡ FΜ

Περισσότερα


Warning: include(footer.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php5.3.2//lib/php') in /opt/SW/apache/apache_PROD/htdocs_karedu/index.php on line 33